Проведення спеціального навчання

Наше підприємство може провести спеціальне навчання працівників суб'єктів перевезення небезпечних вантажів, яке відповідно до п. 1.7 "Правил перевезення небезпечних вантажів", повинні проходити працівники суб'єктів перевезення небезпечних вантажів, що займаються принаймні одним або декількома із нижче наведених видів робіт:

- класифікацією небезпечних вантажів;

- пакуванням небезпечних вантажів;

- маркуванням небезпечних вантажів;

- оформленням транспортних документів;

- відправленням небезпечних вантажів;

- перевезенням небезпечних вантажів;

- прийманням небезпечних вантажів;

- проведенням вантажних операцій, пов'язаних з перевезенням небезпечних вантажів;

- проведенням інших операцій, пов'язаних з перевезенням небезпечних вантажів.


Спеціальне навчання працівників суб’єктів перевезення небезпечних вантажів поділяється безпосередньо:

- на проведення спеціального навчання з видачею свідоцтва (спеціальне навчання повинен проводити центр навчання, який уповноважений відповідно до "Порядку визначення центру спеціального навчання працівників суб’єктів перевезення небезпечних вантажів");

- на проведення перевірки знань з видачею сертифіката (перевірку знань повинен проводити орган, уповноважений відповідно до "Порядку визначення органу, уповноваженого проводити перевірку знань працівників суб’єктів перевезення небезпечних вантажів").


Для укладання договору на проведення спеціального навчання та організування проведення перевірки знань, підприємство повинне надати нам заявку на проведення спеціального навчання та список працівників.


Наше підприємство має кваліфікованих, досвідчених викладачів та володіє необхідною технічною базою для проведення спеціального навчання. Також наші викладачі приймали участь у розробці методичних рекомендацій щодо проведення спеціального навчання з питань перевезення небезпечних вантажів на залізничному транспорті та мають достатній досвід у галузі перевезення небезпечних вантажів залізничним транспортом.


Ми завжди готові до ефективного співробітництва з усіма, кому необхідні наш професійний досвід і знання.